Saturday, 30 July 2011

Sengal...

Written by Nadia at 3:23 am
Assalamualaikum :)

dah ngantuk tapi tgn ni gatai nak uat entry yg tah pape ni..hehe. Actually tgh bengang coz saya record vid anak saya uat lawak kononnye tgh exercise.Tapi cute sgt.Yerla pada saya la cute sbb dh sah2 dia tu anak sayakan?So dgn penuh semangat konon2 nakla edit dlm movie maker..nak letak lagu pump it yg mata itam berkacang (sukati nenek aku je translate) nyanyi tu..tup2 dgn penuh kuciwa dia kua statement bengong ni..

You've encountered error message C00D10D1 while using Windows Media Player. The following information might help you troubleshoot the issue.

Codec is missing

Windows Media Player cannot play the file (or cannot play either the audio or video portion of the file) because the MEncoder MPEG-4 Video (FMP4) codec is not installed on your computer.

Maka utk melepaskan geram yg teramat campur sekali ngn ngantuk tahap gaban ni..saya nak gak letak vid anak saya tu..tak dulik! tak dulik! aku nak jugak! aku nak jugak!..Ni pehal masuk dialogue Sang Kancil & Monyet ni?? Tapi wa bukan monyet hokay??


video

Thank you for reading yo! ~__~

p/s : Abaikan sore 'garau' dlm vid tu. Itu hanya sebagai penyeri kehidupan..wakaka~

0 comments on "Sengal..."

Post a Comment

- I'd appreciate your comments
- No harsh words, please :)
- Thank you :D

 

✿Ceritera Nadia✿ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Copyright©Belongs to Nadia and Nadia only