Monday, 14 November 2011

Pelupa

Written by Nadia at 11:58 pm
Sejak akhir2 ni saya menjadik semakin pelupa. Adakah faktor umur?  But I'm not that old!!! Betul la. Saya baru 32. Its not old rite? rite? Seriously dah semakin kronik. kalau saya tak buat reminder kt my hp tu, jgn harapla saya nak igt. Sometimes dah uat reminder pun still terlupe!

Dulu saya pernah baca kat majalah PaMa, we are bound to become forgetful after giving birth. Tapi takde study yg mengesahkan. Maybe sbb org kata byk urat yg akan putus sewaktu kita melahirkan anak. Wallahualam. Hhhmm kalau derang nak jadik kan saya ni case study derang mmg sahihla that statement. Tension tau kalau jadik pelupe ni. Keje asyik tak complete. Kalau org utang kita and kita terlupe, dan dan la org tu uat dek je kan haha!

Takpela. At least berguna gak reminder kt HP saya tu hee. Ni saya nak share one nice picture which I got from my FB friend. Renung2 kan ye :). Oh reminder saya dah berbunyik. Bubbye :D


Much love everyone ~__~

2 comments on "Pelupa"

Miss_Yanfie (,")(",) on 15 November 2011 at 17:42 said...

Yana tag Nadia : http://yanfie.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-menaip.html

Nadia on 15 November 2011 at 20:13 said...

@Miss_Yanfie (,")(",)Tnx tag :)

Post a Comment

- I'd appreciate your comments
- No harsh words, please :)
- Thank you :D

 

✿Ceritera Nadia✿ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Copyright©Belongs to Nadia and Nadia only